El gorg encantat de la Malatosca

Allotjaments propers

Mas Cabàlies

Voleu fer un bany refrescant en un indret ple de màgia? Diuen que el gorg de la Malatosca era freqüentat per bruixes. A la pàgina de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses podeu llegir la llegenda complerta. Allotjar-se a Mas Cabàlies, la nostra casa de colònies del Ripollès, és ideal per poder descobrir aquest gorg.

El punt de partida del camí per arribar a aquest gorg és just davant de l’antiga estació de Sant Joan de les Abadesses, en el km 9 de la via verda anomenada Ruta del Ferro i del Carbó que uneix Ripoll amb Sant Joan de les Abadesses i Ogassa. En aquest tram de la Ruta del Ferro i del Carbó també trobem l’enllaç amb l’itinerari que va de Sant Joan de les Abadesses a Mas Cabàlies.

Hi ha un pàrquing al mateix parc de l’estació i una zona de pícnic. Agafeu la via verda en direcció Ogassa, deixant el camp de futbol i l’alberg Ruta del Ferro a la vostra dreta.

És un camí fàcil i ben senyalitzat, ideal per a totes les edats, que ens permet gaudir del paisatge meravellós de muntanya i de la cascada màgica del gorg d’aigües gelades.

Trigareu uns 15 minuts des de l’aparcament del parc de l’estació fins al gorg.

Recordeu que cal respectar l’entorn, no molestar la fauna i la flora i no deixar deixalles. Vegeu aquí les nostres recomanacions de seguretat per als banys de riu.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai