Les excursions en família són experiències úniques quan els teus fills o filles cada vegada van creixent més i prenen consciència de la natura que els envolta. Per molt que els pares i les mares us emporteu les mans al cap només en pensar que fareu una excursió amb els vostres fills o filles adolescents, tenim moltíssimes raons per convèncer-vos que les vacances i excursions en família són genials! Quan hi ha un/a o diversos/es adolescents a casa i fas una activitat d’aquest estil, no només enfortiu els vostres vincles i gaudiu d’activitats conjuntes, sinó que també els fas partícips de l’aventura!

Molts joves ja tenen la sort de poder gaudir de colònies d’estiu o camps de treball, i ja estan acostumats i acostumades a caminar, però d’altres no tant. Sigui com sigui, és vital per a la salut familiar que proveu de fer una bona caminada junts. Les vacances d’estiu són un bon moment per començar, si sinó, caps de setmana o ponts també van bé. Busqueu el moment i planifiqueu una excursió a qualsevol lloc dels que us proposem en aquest article.

Si us costa convèncer-los d’anar a caminar, proposeu que vinguin amb algun amic o amiga, o organitzeu la sortida amb altres famílies amb fills i filles de la mateixa edat. A la muntanya, l’efecte del grup és molt positiu!

Aquestes excursions estan especialment pensades per fer-les amb adolescents i les posem a prova contínuament a les colònies i campaments. Veureu que estan classificades per dificultat i edat aproximada en què es poden fer: les que hem classificat en aquest article són per persones que tinguin, com a mínim, 11, 12, 14 o 16 anys. No és aconsellable portar fills o filles que siguin més petits que l’edat recomanada a cada un dels itineraris següents.

Prepara’t tu i la teva família amb les motxilles i moltes ganes de caminar!

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai