El Massís del Garraf és una àrea rocosa molt important de la zona litoral de Catalunya que es troba molt i molt a prop de Fundesplai! Tenim molta sort, ja que aquesta proximitat ens ha permès gaudir de tots els aspectes d’aquest conjunt de muntanyes: la seva fauna, la vegetació i el relleu. Aquest massís consta d’un total de 9967 hectàrees i no té muntanyes gaire elevades. És per això que es poden fer un munt de rutes i itineraris per aquesta zona de la comarca del Garraf!

Com ja et vam explicar la setmana passada amb l’entrada de Què té d’especial el paisatge del Garraf?”, aquest massís és molt particular. Està format per roques calcàries amb formes molt rodones provocades per l’acció de l’erosió de l’aigua i el vent i, gràcies a aques fenomen, hi podem trobar moltes coves i avencs espectaculars! I tot i que el Massís del Garraf no sigui molt ric pel que fa a la vegetació, podem trobar un bon ventall de diferents aus i animals terrestres.

No tens moltíssimes ganes de caminar i explorar aquest indret? En aquesta entrada et proposem 5 rutes i itineraris pel Massís del Garraf que t’encantaran! Podràs veure avencs, castells, camins amb molt d’encant i, fins i tot, un monestir budista tibetà. És evident que es tracta d’un massís amb molta originalitat!

Estàs a punt per gaudir del paisatge del Garraf?

close

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai